Klurig Maskinoperatör sökes

Klurig Maskinoperatör sökes

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För ett uppdrag med möjlig tillsvidareanställning hos kund i sikte, söker vi en maskinoperatör, gärna med verkstadsteknisk bakgrund och god förståelse för ritningsläsning. I arbetsuppgiften ingår en del mekanisk problemlösning, drift- och maskinservice. Vi värdesätter att våra medarbetare är flexibla, kvalitetsmedvetna, ambitiösa, och skall kunna arbeta självständigt och i grupp. Företaget ligger långt fram i sitt arbete med produktionstekniska lösningar och kommer på sikt kunna erbjuda kvalificerade uppgifter med god utvecklingspotential.

Utbildning
Verkstadstekniskutbildning är meriterade för tjänsten. Teknisk utbildning eller ett brinnande intresse för teknik skapar goda förutsättningar för att lyckas i tjänsten.

Erfarenhet
För att trivas med jobbet bör du ha erfarenhet av att arbete i en industri- eller verkstadsmiljö. Fokus är framförallt inte vad du tidigare har gjort utan vad du kan och vill framåt.

Personliga kvalifikationer
Klurig, tålmodig och initiativtagande är egenskaper värdefulla för tjänsten. Ett intresse för att se och förstå tekniska lösningar värdesätts högt.

Lön och anställningsvillkor
Enl kollektivavtal

Ansökan
Ansökan skickas in via vår hemsida: www.palmpartners.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut..
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Elin Dahlström på 0709-846536 eller via mail: elin.dahlstrom@palmpartners.se.

Startdatum
Omgående eller enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Elin Dahlström
Telefon 0709846536
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.