Relationsbyggande Affärsutvecklare till Proway AB i Hyltebruk

Relationsbyggande Affärsutvecklare till Proway AB i Hyltebruk

Om kunden
Vill du vara med och driva affärer och presterar som bäst när du får bygga långsiktiga relationer? Har du en bakgrund från verkstads-/tillverkningsindustri och gillar att jobba med mycket eget ansvar? Har du dessutom näsa för webbaserat arbete och är en fena på att röra dig via digitala kanaler. Då välkomnas du att idag söka tjänsten som Affärsutvecklare till Proway AB i Hyltebruk.

Proway AB erbjuder med sina tjänster och sitt engagemang, där kundens behov står i fokus, lösningar som står ut när det kommer till legotillverkning i metall. Med stora resurser och produktionskapacitet kan de åta sig både små och stora uppdrag. Lokalerna är anpassade för effektiv produktion, med den senaste tekniken och bolagets samlade kunskap garanteras kunder ett gott resultat. Arbetsmomenten är datoriserade och i många fall robotiserade. Produktionen blir därför mycket effektiv och med hjälp av kvalitetskontroll är hösta kvalité en garanti. Strategin är att få den bästa personalen genom delaktighet, stimulans och utbildning, samt att behålla en hög teknisk nivå genom nyinvesteringar. Att kritiskt granska nya produkters relevans till Proway AB:s affärsidé och göra det lilla extra för att överträffa kundernas förväntningar är en självklarhet.

Arbetsbeskrivning
Som säljare och affärsutvecklare handlar din roll till stor del om att kunna förstå och hitta lösningar för såväl Proways egna- som kunders behov. Huvudsakligen kommer tjänsten att rikta fokus mot nykundsbearbetning och utveckling av nya kundkontakter. Du kommer initialt att fokusera på att hitta rätt kundprofiler anpassade efter företagets behov - styrt efter produktion och kapacitet. Du kommer att vara drivande i hela processen, från uppsökande och initierande kontakter till att undersöka och förstå kundens behov, bereda, kalkylera och offerera. Det är viktigt att du jobbar nära produktionen och har en god förståelse för produkterna samt utvecklingen av dem.

Utöver din säljande och affärsmässiga roll gentemot kund kommer du också att ansvara för företagets approach utåt. Detta sker såväl via webb och digitala kanaler som att du blir ansiktet utåt. Du kommer bl.a. att ansvara för hemsida och sociala medier och se till att företaget syns i rätt forum och kanaler. Tjänsten utgår från kontoret och produktionen i Hylte men kommer kräva fysiska resor, bl.a. i form av ex. kundbesök, mässor mm.

Utbildning
Inga specifika krav på eftergymnasial utbildning. Det är givetvis meriterande om du gått kurser/utbildningar av relevans för tjänsten.

Erfarenhet
För att lyckas prestera på bästa möjliga sätt tror vi att du bör ha tidigare erfarenhet från stål/metall-bransch, gärna från verkstads-/tillverkningsindustri. Har du tidigare jobbat som/mot inköpare och har erfarenhet av att göra affärer som präglats av goda relationer så är vi övertygad om att detta är tjänsten för dig. Du bör utöver detta ha god kunskap och kännedom om hur sociala medier kan nyttjas till fullo och har helst även jobbat med hemsidor tidigare.

Personliga kvalifikationer
Stor tyngd i denna tjänst kommer att läggas på din personlighet och att den är rätt. Du som person måste vara någon som uppskattar och har lätt för att skapa- men också bibehålla goda relationer. Du har en empatisk ådra och har lätt för att känna in och lyssna av, såväl kunder som internt. Som person krävs att du har ett brett teknik- och mekanikintresse och viljan att sätta sig in hur processerna fungerar på Proway. Då en viktig funktion kommer att vara att också kunna jobba med webb och sociala medier behöver du ha lätt för och samtidigt tycka om processer av detta slag. I övrigt jobbar du självständigt och styr dig själv. Du behöver därför kunna vara flexibel och väldigt självgående.

Lön och anställningsvillkor
Enl. överenskommelse

Ansökan
Skicka din ansökan via länk redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta enklas på mail: niclas.arheden@palmpartners.se alternativt på tel. 0733897675

Startdatum
Enl. överenskommelse

Uppdragslängd
Palm & Partners Professional AB ansvarar för rekryteringen av denna tjänst där slutgiltig kandidat erbjuds anställning hos Proway AB. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Hylte
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.