Laborant sökes för kunds räkning inom pappersindustrin

Laborant sökes för kunds räkning inom pappersindustrin

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en laborant som kommer att jobba inom pappersindustrin. Vi söker dig som är positiv, kreativ och kvalitetsmedveten med stort intresse för analys. Laboratorieverksamheten omfattar massa-, pappers-, miljö- och kemilaborationer och du ingår som en del i utvecklingsavdelningen. Som laborant arbetar du med att ta fram underlag för kontroll och kalibrering av flertalet mätare i driften, det förekommer även ansvar över laboratoriets instrumet. Du kommer ha ett nära samarbete med laboratorieingenjörer, driftpersonal och underhållspersonal inom det aktuella arbetsområdet. Arbetet är förlagt till skif fördelat på 2 dagars dagtid, 2 dagars nattid förljt av 6 dagars ledighet.

Utbildning
Vi söker dig som har gymnasieexamen med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning av kurser på högskolenivå, exempelvis kemi eller annat naturvetenskapligt ämne samt om du har yrkeserfarenhet av laborativt arbete.

Personliga kvalifikationer
Som person besitter du förmågor att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet kräver noggranhet samt ett organiserat och strukturerat tillvägagångssätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal.

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida, urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Arheden 0733-897675, eller niclas.arheden@palmpartners.se. Skcika din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Startdatum
Snarast enl. överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstidsuppdrag om 6 mån med möjlighet till tillsvidareanställning.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Hylte
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.