Gjutare till Unnaryd Modell

Gjutare till Unnaryd Modell

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vill du ingå i ett härligt team med mycket positiv energi? Då har vi jobbet för dig!
Du kommer tillsammans med dina kollegor att forma och gjuta prototyper i aluminium och järn. Arbetet innebär formning i härdsand, gjutning och rensning. Stor vikt läggs på att rätt kvalitet levereras i rätt tid.

Utbildning
Industriteknisk gymnasieutbildning är meriterande.

Erfarenhet
Du som söker är en driven person med bred kompetens inom tillverkning.

Krav:
* B-körkort

Personliga kvalifikationer
Du är prestigelös och har inget emot varierande arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du är en god lagspelare, att du trivs i en miljö med snabba förändringar och har en egen vilja att utvecklas. Du har gott ordningssinne och är nyfiken på förbättringsmöjligheter.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida www.palmpartners.se
Observera att rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Uppdraget är på lång sikt. För rätt person finns goda möjligheter till en fast tjänst med goda framtidsutsikter.
Mer info
Kontaktperson Emelie Lindqvist
Telefon 0768-654699
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.