Excenterpressoperatör sökes till kund i Hyltebruk

Excenterpressoperatör sökes till kund i Hyltebruk

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som excenterpressoperatör förväntas du att leverera med arbetslaget för plåtformningsprocessen. I arbetet ingår allt från programmering och körning till kvalitetskontroll av producerade detaljer.

Utbildning
Gymnasieutbildning. Teknisk inriktning är meriterande.

Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare arbete inom industrin. Erfarenhet från excenterpress är meriterande. Har du en bakgrund inom mekanisk montering eller som maskinoperatör med god teknisk förståelse, kan detta vara en tjänst för dig.
Truckkort är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som operatör förväntas du vara noggrann, punktlig och för att trivas med oss bör du ha ett medskapande beteende. Högt ansvarstagande och helhetssyn.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Tjänsten innebär 2-skift.

Ansökan
Ansökan görs via Palm & Partners hemsida.

Startdatum
Omgående efter överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare. Anställningen sker initialt hos Palm & Partners på inledningsvis 6 månader. För rätt person finns goda möjlighet till en vidare anställning hos kund.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.