Erfaren och Driven Truckförare sökes

Erfaren och Driven Truckförare sökes

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Palm & Partners söker på uppdrag av kund en erfaren och driven truckförare för arbete i Hylte.

Utbildning
Vi ser att du som söker har Körkort B samt Truckkort A+B.

Erfarenhet
Du bör ha några års erfarenhet från allmänt lagerarbete innefattande lossning och lastning och även erfarenhet av arbete i industrimiljö med ofta förekommande truckkörning, främst av typen motviktstruck, skjutstativ och ledstaplare. Du behöver ha vana av att hantera större gods och vana av större trucktyper på över 10 ton. Tjänsten kräver också att du är van att ta egna initiativ och arbeta i ett högt tempo med bibehållen noggrannhet.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv och driven med en förmåga att strukturera, ta initiativ och se vad som behöver göras. Vi tror att du har erfarenhet av industriarbete och truckkörning, har ett stort ordningssinne och kommer snabbt in i nya arbetsgrupper och arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Du kommer erbjudas en visstidsanställning om 6 månader. Vidare finns goda möjligheter till en fast anställning hos kund.
Tjänsten omfattar heltid och arbetet är förlagt på dagtid, med start snarast möjligt.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Omgående enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Uppdraget är en längre inhyrning med goda möjligheter till en fast anställning hos kunden.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.