Elektriker sökes till industriföretag i Torup

Elektriker sökes till industriföretag i Torup

Om kunden
Stort internationellt industriföretag i Torup söker en elektriker med inriktning automation till deras underhållsavdelning.

Om oss
Palm & Partners sköter rekryteringen av denna tjänst, alla ev frågor hänvisas därför direkt till dem.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kompetent och ansvarstagande elektriker med inriktning automation till ett stort företag inom tillverkningsindustrin. Arbetet kretsar kring löpande underhåll, akuta reparationer samt planering för kommande service och underhåll. Du blir en del av företagets underhålls-team och arbetstiderna är dagtid alternativ 3-skift, beroende på erfarenhet.

Utbildning
Minst gymnasial utbildning inom el och elektronik.

Erfarenhet
För att vara kvalificerad för arbetet bör du ha erfarenhet ifrån industrin sedan tidigare och ett intresse för att arbeta inom industrin. Vi värdesätter din tekniska förståelse och din förmåga till problemlösning och analys.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarstagande, ödmjuk och inte rädd för att ta egna initiativ.Du har lätt att samarbeta med andra och trivs i att vara en del av ett team.
Körkort-B är ett krav och truckkort samt liftkort är meriterande.
Har du erfarenhet av styrsystem ses detta som meriterande.

Lön och anställningsvillkor
Lön enl överenskommelse

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du söker tjänsten hos palmpartners.se
Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Nina Kapsimalis
Telefon 0768-654699
Område Hylte
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.