Kvalitetskontrollant till kund i Hylte med omnejd

Kvalitetskontrollant till kund i Hylte med omnejd

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med kontroll och avsyning för att säkerställa att de tillverkade produkterna håller rätt kvalitet. Du kommer att rapportera i olika datorsystem och till närmaste chef. Även viss truckkörning förekommer, därför ser vi det som meriterande om du har truckkort men det är inget krav.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta båda självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst är du flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Vi söker dig som är grundlig och metodisk i ditt arbetssätt.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion, lager eller industri.

B-körkort och tillgång till egen bil.
Kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift.
Datorvana.
Meriterande med truckkort.

Sista ansökningsdag
Visstidsanställning med möjlighet till anställning hos kund/ Heltid, 2-skift/ Hylte med omnejd

Tillträde: Omgående.
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb och har dagligen cirka 750 konsulter ute på uppdrag samt har vårdgivaransvaret för cirka 20 000 elever. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Du kommer arbeta på ett stort företag inom tillverkningsindustrin som arbetar mot stora aktörer på sin marknad. Det är ett företag som lägger stor vikt vid personalpolitik och utvecklingsmöjligheterna i organisationen har inga gränser.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov (50 dagar kvar)