Underhållstekninker sökes!

Underhållstekninker sökes!

Om tjänsten

Du kommer att vara stationerad i Torup och arbeta med allt från förebyggande och avhjälpande underhållsarbete med fokus på driftsäkerhet och maximal prestanda.
I rollen som underhållstekniker kommer du att ingå i ett team på tre personer.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om rollen

För att trivas i rollen som underhållstekniker krävs det mycket goda tekniska kunskaper och att du stimuleras av att lösa tekniska problem.
Som person är du händig, ansvarstagande och stresstålig. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar vilket också ställer stora krav på egen initiativförmåga.

Vem är du?

Vi söker dig som har grundkundskap och erfarenhet av systematiskt underhållsarbete. Du har tidigare arbetat inom tillverkande industri alternativt motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom el och automation.

Underhållsteknikerna arbetar mot produktionen vilket kräver ett bra ordningssinne, lyhördhet, flexibilitet men också en förmåga att självständigt kunna prioritera samt ta eget ansvar för olika tekniska insatser. Du kommer även att vara delaktig i olika projekt som syftar till att förbättra kvalitén och optimera produktionen.

Intresserad av tjänsten?

Intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Alexandra Borup på Logent.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.