Industrimekaniker sökes!

Industrimekaniker sökes!

Om tjänsten

Du kommer att vara stationerad i Torup och arbeta med allt från förebyggande och avhjälpande underhållsarbete med fokus på driftsäkerhet och maximal prestanda.
Arbetstiden är förlaggd på dagtid samt 2skift.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om rollen

För att trivas i rollen som industrimekaniker krävs det mycket goda tekniska kunskaper och att du stimuleras av att lösa tekniska problem.
  • Förebyggande och avhjälpande underhåll på våra maskiner och utrustning.
  • Mycket och löpande kontakt med produktionen.
  • Nyinstallation, flytt och ombyggnad av maskinutrustning.
  • Felsökning av PLC-styrd utrustning meriterande.
Vem är du?

Vi söker dig som har grundkundskap och erfarenhet av systematiskt underhållsarbete. Som person är du driven, händig, ansvarstagande och stresstålig.

Som industrimekaniker arbetar du mot produktionen vilket kräver ett bra ordningssinne, lyhördhet, flexibilitet men också en förmåga att självständigt kunna prioritera samt ta eget ansvar för olika tekniska insatser. Du kommer även att vara delaktig i olika projekt som syftar till att förbättra kvalitén och optimera produktionen.
  • Industritekniskt gymnasium eller motsvarande.
  • Erfarenhet av tillverkningsindustri med hög automatiseringsgrad.
  • Van vid att ta initiativ och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, problemlösning.
  • Svenska i tal och skrift.
Intresserad av tjänsten?

Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Urval sker löpande- Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.