Robotsvetsoperatörer med tekniskt intresse

Robotsvetsoperatörer med tekniskt intresse

Arbetsuppgifter

Som robotsvetsoperatör kommer du att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att sköta maskinen, hämta och lämna detaljer och rapportera dina ordrar och kolli. Vidare kommer du även att hantera material och säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten.

Formell kompetens

Körkort samt tillgång till bil.
Truckkort är meriterande.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande med svetserfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta både självständigt och i team. Vi söker dig med tekniskt intresse. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du behöver ha ett öga för detaljer, vara lösningsfokuserad och ha ett trevligt bemötande av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, 2-skift/ Hylte med omnejd.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi robotsvetsoperatörer med tekniskt intresse. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Hylte med omnejd.