Pressoperatör med sinne för detaljer

Pressoperatör med sinne för detaljer

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som pressoperatör i företagets produktion. Som pressoperatör kommer du att kontrollera, övervaka och ställa in tunga pressmaskiner. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår även att hantera material och säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten. Vidare kommer du att göra omställningar och mindre service av maskin och verktyg. Arbetet kräver noggrannhet och en känsla för detaljer.

Formell kompetens

Körkort och tillgång till bil.
Industriteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet av liknande arbete.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Meriterande med traverskort.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har teknisk bakgrund med erfarenhet från industri och det är meriterande med erfarenhet av pressmaskiner. Har du dessutom erfarenhet av verktygsunderhåll och kan utföra mindre service ser vi det som ett plus.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du har en god samarbetsförmåga, är initiativtagande och har ett trevligt bemötande av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med god möjlighet till vidare anställning hos kund eller Lernia.
2-skift/ Heltid/ Hylte kommun

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare/konsultchef Shkodran Zejneli, på 072 254 13 50 eller shkodran.zejneli@lernia.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi pressoperatörer för längre uppdrag. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Hylte kommun med omnejd.