Maskinoperatör med tekniskt intresse

Maskinoperatör med tekniskt intresse

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som maskinoperatör i företagets produktion. Dina arbetsuppgifter innebär att du ansvarar för den dagliga driften, övervakar maskinen och gör planerade insatser samt säkerställer kvalitet.

Formell kompetens

B-körkort.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Truckkort är meriterande.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en energisk och engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta båda självständigt och i team. Vi söker dig med tekniskt intresse. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och har en positiv attityd.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, 2-skift/ Hylte med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare/konsultchef Shkodran Zejneli, på 072 254 13 50 eller shkodran.zejneli@lernia.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi maskinoperatörer för kunds räkning. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Hylte kommun med omnejd.