Ledigt jobb som Maskinoperatör i Smålandsstenar

Ledigt jobb som Maskinoperatör i Smålandsstenar

Ledigt jobb som Maskinoperatör i Smålandsstenar

Just nu söker vi på Lernia fler maskinoperatörer till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Maskinoperatör?

I den här rollen kommer du framför allt att säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott och kontrollera tillflöden av material i maskinerna. Du kommer att ingå i ett team om sex kompetenta medarbetare och tillhöra produktionsavdelningen.

I jobbet ingår till exempel att
  • Utföra underhåll och skötsel av maskinerna
  • Utföra kvalitetskontroller
  • Övervaka en eller flera maskiner.
  • Stödja och samarbeta med maskinoperatörer
  • Kontroll och hantering av larm
Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom maskinövervakning, produktionsplanering och säkerhetskontroller att söka tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av maskiner/robotar, industriellt arbete och arbete inom produktion. Om du har några års erfarenhet av liknande arbete inom industriell tillverkning och är öppen för att arbeta varierade arbetstider ser vi det som meriterande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.