Lagermedarbetare med truckkort

Lagermedarbetare med truckkort

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av orderplock, in- och utleveranser samt truckkörning.

Formell kompetens

Truckkort A+B.
B-körkort och tillgång till egen bil.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med truckkörning på lager, terminal, in- och utlastning alternativt relevant industrierfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, 2-skift/ Hylte

Tillträdesdag

Januari 2019.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal truckförare med driv och energi. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Hylte.