Har du glömt att söka jobb i sommar? Vi letar efter personal inom lager och industri i Hylte

Har du glömt att söka jobb i sommar? Vi letar efter personal inom lager och industri i Hylte

Nu söker vi dig som fortfarande är på jakt efter sommarjobb i Hylte och Smålandsstenar trakten. Vårt behov är direkt och över sommaren. Vi letar efter dig som antingen vill ha ett extraarbete vid sidan om ditt nuvarande arbete eller som söker heltid i sommar.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi har flertal kunder runt omkring Hylte och Smålandsstenar som behöver dig som är flexibel, positiv och engagerad. Arbetet kan varierna inom olika branscher. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi söker engagerad studenter till uppdrag så som:
  • Lagerarbete
  • Industri/produktion
  • Ordermottagning
  • Truckförare
Din profil

Vi välkomnar dig som är pigg och nyfiken, och som tycker det är viktigt att vara punktlig och noggrann. Det är meriterande om du har truckkort, traverskort och B-körkort samt tillgång till egen bil.

Du behöver behärska svenska språket både i tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning eller heltid

Arbetet är förlagt måndag till fredag.

Halmstad

Information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på bemanning.halmstad@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.