Är du robotsvetsoperatören vi söker?

Är du robotsvetsoperatören vi söker?

Arbetsuppgifter

Som robotsvetsoperatör kommer du att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att sköta maskinen, hämta och lämna detaljer och rapportera dina ordrar och kolli. Vidare kommer du även att hantera material och säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten.

Formell kompetens

Körkort samt tillgång till bil.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Truckkort är meriterande.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande med svetserfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. Vi söker dig med tekniskt intresse. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du behöver ha ett öga för detaljer, vara lösningsfokuserad och ha ett trevligt bemötande av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, 2-skift/ Hylte

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi en robotsvetsoperatör för uppdrag hos en av våra kunder. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Hylte med omnejd.