Är du händig? Då har vi jobbet för dig!

Är du händig? Då har vi jobbet för dig!

Är du händig? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som har erfarenhet inom snickeribranschen samt vana av ritläsning. För att passa in på denna tjänst lägger vi stor vikt att du ska vara ordningsam och noggrann i både kvalité samt i ditt arbete. Du har ett öga för detaljer och har en positiv attityd. Krav är att du behärskar svenska språket både i tal och skrift.

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att jobba som snickar/montör. Du kommer att arbete tillsammans i grupp ute i produktion och tillverkar utfackningsväggar enligt ritningar. Arbetsuppgifterna kommer att vara allt ifrån montering av stommar, isolermaterial, beklädnad av ytter- och innerväggar samt fönstermontering.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid - Både dagtid och skift förekommer - Hylte med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.