Supply Chain Manager till Gnotec Sweden

Supply Chain Manager till Gnotec Sweden

Arbetsbeskrivning

Är du erfaren inom områden som inköp, planering och logistik i fordonsindustrin? Har du intresse av att leda och utveckla team för att uppnå en så effektiv försörjningskedja som möjligt? Är du nyfiken på ny teknik och brinner för att utveckla processer och människor för bättre resultat så kan du vara rätt person för jobbet hos oss!

Ditt ledarskap gör skillnad
På Gnotec letar vi alltid efter ledare som kan ta fram det bästa ur medarbetarna. Vi söker nu en erfaren Supply Chain Manager som ska ansvara för att driva och utveckla vår Inköps- och logistikfunktion bestående av 12 tjänstemän och ca 60 kollektivanställda. Vår arbetsmiljö genomsyras av tillit, tänk smart och tillsammans. Vi tror på att framhäva det bästa av varandra.
Idag har Gnotec Sweden verksamhet i Kinnared, Reftele och Hyltebruk. Om ett år kommer vi ha samordnat vår verksamhet till orterna Kinnared och Hyltebruk för att ytterligare förbättra våra flöden och effektivitet- ett projekt som även du blir delaktig i. Du ingår i ledningsteamet och rapporterar till General Manager för Gnotec Sweden.

Kvalifikationer
  • Lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet, kombinerad med flerårig ledarskapserfarenhet
  • Erfarenhet från fordonsindustrin och stålbranschen
  • Erfarenhet inom områdena inköp, planering och logistik - i synnerhet erfarenhet av förhandlingar och avtalsskrivningar
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift
  • God datakunskap bl a inom Microsoft Office, PLM-system (ex Jeeves) samt rapportverktyg så som QlickView.
  • Kunskaper inom LEAN, tex värdeflödesanalys, är meriterande
Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad, initiativrik och målmedveten - med förmåga att skapa teamkänsla och leda ditt team mot satta mål samt skapa engagemang inom företaget. Du har stort intresse av att utveckla och förbättra processer, metoder och rutiner samt är resultatorienterad. Vi lägger stor vikt vid din erfarenhet, men även vid din förmåga av att leda och utveckla människor och team.

Vi ser fram emot din ansökan, ansök nu! Processen framåt kan innehålla steg för urval, intervjuer, referens- och bakgrundskontroller och psykometriska tester. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Vår gemensamma vilja är att göra Gnotec till ett enastående företag både som arbetsplats och samarbetspartner.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Gnotec - en leverantör av världsklass

Gnotec Sweden grundades 1984 i Gnosjö, Småland och är en snabbväxande tillverkare av metallkomponenter till den globala fordonsindustrin. Idag ligger huvudkontoret i Göteborg och produktions- och lagerenheterna i Kinnared, Reftele och Hyltebruk. Företaget har vuxit till en internationell koncern med en framtida planerad expansion. Gnotec Group har verksamhet i 4 länder med över 800 anställda. Läs gärna mer om Gnotec på gnotec.com
Mer info
Kontaktperson Gnotec AB
Telefon 0371 23490
Område Hylte
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gnotec Sweden har 400 anställda vid våra anläggningar i Kinnared, Hylte och Reftele. Vi är en del av Gnotec Group, en snabbt växande producent av metallkomponenter för fordonsindustrin med verksamheter också i Kina, Slovakien, Tjeckien, Tyskland och USA. Vi erbjuder avancerad pressning, svetsning och montering. Hög grad av automation, Lean produktionsmetoder, ständiga förbättringar och nollfels-princip är vårt DNA på våra produktionsanläggningar och hos våra skickliga medarbetare. Gnotecs produktutveckling är en avancerad och agil process.