Byggnadsplåtslagare till växande företag i Kungsbacka

Byggnadsplåtslagare till växande företag i Kungsbacka

Har du yrkesbevis från byggnadsplåtslageri? Trivs du även på en arbetsplats där du får sammarbeta tätt med dina kollegor?
Sök då redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med allt inom byggnadsplåtslageri, små detaljer till hela projekt. Du kommer att mäta och planera inför arbetet och sedan skapa material utefter beräkningarna. Du kommer att använda handverktyg och maskiner i arbetet för att forma plåten. Föremålen monteras sedan fast på taket eller fasaden. Andra arbetsuppgifter som ingår i yrket är montering av taksäkerhetsanordningar, regnvattensystem och fönsterbleck.

Initialt kommer du att få gå bredvid en kollega och lära dig företagets processer och arbetssätt.

Din profil

Vi tror att du som söker är positiv och driven, du har ett högt kvalitetstänk och ser fram emot att ta dig an nya arbetsuppgifter.
Vi tror även att du är flexibel och trivs med att arbeta i team.

Skalkrav:
  • Yrkesbevis eller dokumenterad erfarenhet
  • Körkort
Meriterande:
- Svenska i tal

Villkor

Arbetstid: Mån-Fre 7.00-16.00
Placering: Kungsbacka
Start: Omgående
Lön: GFL
Mer info
Kontaktperson Mikaela Nilsson
Telefon 073-805 58 76
Område Hylte
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med alla typer av plåtslageriarbeten, allt ifrån små detaljer till totalentreprenad av hela projekt. Företaget är specialinriktade på koppar, rostfritt och zinkmaterial.
De arbetar främst emot privatkunder men även emot företag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.