Produktion och lagerpersonal till företag i Hylte kommun

Produktion och lagerpersonal till företag i Hylte kommun

Nu söker vi medarbetare inom produktion och lager till våra kunder runt om i Hylte kommun. Vi söker dig som är arbetsvillig, serviceinriktad och tycker det är roligt med varierade arbetsuppgifter inom produktion och tillverkning . Då ska du söka det här jobbet!

Om tjänsten
Som konsult hos Adecco kan du få möjlighet att testa på olika uppdrag hos våra kunder inom industri, lager och produktion. Just nu söker vi medarbetare till företag runt om i Hylte kommun. Arbetsuppgifterna kan variera men de kan exempelvis vara, produktion, truckkörning, lastning/lossning och tillverkning. Arbetspassen är framför allt förlagda på vardagar, dagtid samt eftermiddag.

I din roll som produktion/lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära
  • Ansvarar för att dagens ordar produceras enligt beställning
  • Kontroller kvalité och materialåtgång
  • Ställer in maskiner utefter vad som ska produceras
  • Truckkörnig
  • Lagerarbete
Om dig
Vi söker dig som är en positiv lagspelare. Du trivs med varierat arbete, där dina arbetsdagar kan bland annat bestå av att arbeta som maskinoperatör, truckförare på lager, plock och pack. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil då våra kunder ligger runt om i Halland. Om du även har truckkort A+B och tidigare erfarenhet av lager eller produktionsarbete är detta meriterande. Det viktigaste av allt är att du har ett professionellt bemötande då du kommer vara ansiktet utåt för Adecco. Din prestigelöshet och känsla för god service och kvalitet i arbetet kommer göra dig framgångsrik i rollen. Du behöver kunna göra dig förstådd på svenska och kunna läsa instruktioner skrivna på svenska.

Viktigt för tjänsten:
  • Positiv lagspelare
  • Körkort och bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som processoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas i november, men rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via lisa.aberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.