Barnskötare (timanställning) till föräldrarkooperativ

Barnskötare (timanställning) till föräldrarkooperativ

Nu söker vi barnskötare! Är du en barnkär och pedagogisk person som vill arbeta extra på ett mysigt föräldrakooperativ utanför Halmstad? Har du tidigare erfarenhet av arbete på förskola och kan ge barnen en trygg och positiv vistelse på förskolan? Nu söker föräldrakooperativet Sandrosen en barnskötare som kan arbeta extra vid behov.

Om tjänsten
Sandrosen är en förskola belägen i Spånstad/Åled utanför Halmstad på en mysig gata i ett villaområde nära skog och natur. Här arbetar 6 pedagoger som ser till att barnen utvecklas på bästa sätt genom att följa skolverkets läroplan för förskolor. Tillsammans med dina kollegor ser ni till att skapa en utvecklande miljö för varje barn och för hela barngruppen. Fokus är att se till barnens bästa för att ge dem en bra vistelse på förskolan. Nu söker Sandrosen en extra resurs som på kort varsel men även vid planerade tillfällen, kan stötta upp verksamheten.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom barn och fritid, omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du kanske läser till förskolepedagog på högskolan och vill arbeta extra eller helt enkelt brinner för arbete med barn och vill fylla upp din tid med extra arbete. Det är meriterande om du har arbetat som barnskötare tidigare eller praktiserat på olika förskolor.
Som person är du ansvarstagande, engagerad och flexibel. Du har en positiv attityd till ditt arbete och ett tydligt barnfokus. Du är en lagspelare som är lyhörd mot kollegor och föräldrar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Vidare är du lugn och stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Om anställningen
Tjänsten som Barnskötare är ett konsultuppdrag med start i juli.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg 0736-84 76 63

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
barnskötare, pedagog, förskola, dagis, halmstad, adecco
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Hylte
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.