AGES Unnaryd - Verktygsmakare

AGES Unnaryd - Verktygsmakare

AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd växer och rustar för framtiden! Nu söker vi dig som vill vara med och påverka din egen och AGES utveckling. Inom företaget erbjuder vi nu tjänster på flera olika nivåer och jobbar ständigt för att förbättra oss i arbetet med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi besitter i dag en bred erfarenhet och har ett genuint engagemang bland våra medarbetare och nu är det dags att spetsa till kompetensen ytterligare. Våra kunder är primärt ledande aktörer inom automotive och vi siktar på att växa såväl i Sverige som internationellt. För att lyckas nå våra mål behöver vi ännu fler och engagerade medarbetare där mixen av tekniskt kunnande och rätt attityd till uppgiften är avgörande. Så missa inte chansen att söka nu. Vi kan erbjuda dig en karriärmöjlighet i ett företag som står på en stabil grund och som präglas av drivande krafter och framåtanda, mitt i natursköna Unnaryd!

AGES Unnaryd - Verktygsmakare

Arbetsbeskrivning:

AGES Casting i Unnaryd pressgjuter aluminium och söker nu en erfaren verktygsmakare till gjuteriet i Unnaryd. Vi vill förstärka verktygsavdelningen som servar och underhåller gjuteriets verktyg och klippverktyg. Det dagliga arbetsuppgifterna innefattar i stora drag svarvning, fräsning, slipning och svetsning, men du kommer även vara delaktig i förbättringsarbete, dels i avdelningens interna processer samt förbättringar av befintliga verktyg och designen av framtida verktyg.

Om dig:

Du har ett stort tekniskt intresse och du har erfarenhet av att jobba som verktygsmakare. Avdelningen har ett tätt samarbete med andra avdelningar, framförallt med ställarna. Vi förutsätter ett prestigelöst arbetssätt, att du är lyhörd och en bra samarbetsförmåga där du på ett kommunikativt sätt tar dig fram. Du kan med dina kunskaper och erfarenhet i samförstånd med teamledaren ta egna beslut och driva på de förbättringar som behövs på avdelningen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad verktygsmakare, verktygstekniker, verkstadsoperatör eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst ett par års erfarenhet av liknande arbete, och har du tidigare arbetat med pressgjutning är meriterande. Truckkort, traverskort, ritningsläsning och utbildningar i olika svetstekniker bör du ha, men är det något specifikt som saknas så får du möjlighet till utbildning. Datorvana, jobba i rapporteringssystem och framförallt Word och Excel ser vi som en fördel då det ingår i det dagliga arbetet. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan:

I denna tjänst samarbetar AGES Unnaryd med Finnveden Säljkraft. Ansökan sker på www.finnvedensaljkraft.se. Vi tillämpar löpande urval och har som ambition att tillsätta tjänsten så snart det är möjligt. Senaste dag för ansökan är 31 augusti 2018.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att ringa Mikael Svensson, teamledare verktygsavdelningen 072 - 376 79 74, eller Tom Johansson, Produktionsteknisk chef 072 - 376 79 24.
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1100 MSEK. Tillsammans är vi 680 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 350 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer. www.ages.se