AGES Unnaryd - Projektingenjör inom automation

AGES Unnaryd - Projektingenjör inom automation

AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd växer och rustar för framtiden! Nu söker vi dig som vill vara med och påverka din egen och AGES utveckling. Inom företaget erbjuder vi nu tjänster på flera olika nivåer och jobbar ständigt för att förbättra oss i arbetet med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi besitter i dag en bred erfarenhet och har ett genuint engagemang bland våra medarbetare och nu är det dags att spetsa till kompetensen ytterligare. Våra kunder är primärt ledande aktörer inom automotive och vi siktar på att växa såväl i Sverige som internationellt. För att lyckas nå våra mål behöver vi ännu fler och engagerade medarbetare där mixen av tekniskt kunnande och rätt attityd till uppgiften är avgörande. Så missa inte chansen att söka nu. Vi kan erbjuda dig en karriärmöjlighet i ett företag som står på en stabil grund och som präglas av drivande krafter och framåtanda, mitt i natursköna Unnaryd!

AGES Unnaryd - Projektingenjör inom automation

Arbetsbeskrivning:

Som projektingenjör är du ansvarig för leda AGES automationsprojekt från förstudie tills att projektet är driftsatt och överlämnats till produktion. Du ansvarar för att identifiera, analysera och prioritera AGES framtida automationsbehov. Du har förmåga att bedöma och prioritera varje investerings största möjliga ekonomiska effekt. Projektens omfattning kan dels vara små förbättrings-/automationsprojekt till stora automatiska produktionsceller. Som projektingenjör rapportera du till Operation Manager för AGES Unnaryd.

Om dig:

Du har ett stort tekniskt intresse där du ser effektiviseringar via automation. Då samtliga projekt kommer involvera andra funktioner inom företaget, så värdesätter vi ett prestigelöst arbetssätt och en bra samarbetsförmåga där du på ett aktivt sätt leder och deltar i projektets alla faser. Som person behöver du vara driven, noggrann och strukturerad och van att leda projekt och kommunicera med kollegor, samarbetspartners och kunder.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med lämplig eftergymnasial produktionsteknisk utbildning inom maskinteknik inriktning automation eller med motsvarande arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustrin. Du har minst ett par års erfarenhet av att leda automationsprojekt. Bakgrund inom skärande bearbetning och/eller pressgjutning är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och om du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan:

I denna tjänst samarbetar AGES Unnaryd med Finnveden Säljkraft. Ansökan sker på www.finnvedensaljkraft.se. Vi tillämpar löpande urval och har som ambition att tillsätta tjänsten så snart det är möjligt. Senaste dag för ansökan är 31 augusti 2018.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att ringa Andreas Wadensten, Operations Manager, 072-376 79 33, eller Tobias Espmark, VD, 076 - 850 16 27.
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Hylte
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1100 MSEK. Tillsammans är vi 680 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 350 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer. www.ages.se