AGES Unnaryd - Produktionstekniker gjuteri

AGES Unnaryd - Produktionstekniker gjuteri

AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd växer och rustar för framtiden! Nu söker vi dig som vill vara med och påverka din egen och AGES utveckling. Inom företaget erbjuder vi nu tjänster på flera olika nivåer och jobbar ständigt för att förbättra oss i arbetet med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi besitter i dag en bred erfarenhet och har ett genuint engagemang bland våra medarbetare och nu är det dags att spetsa till kompetensen ytterligare. Våra kunder är primärt ledande aktörer inom automotive och vi siktar på att växa såväl i Sverige som internationellt. För att lyckas nå våra mål behöver vi ännu fler och engagerade medarbetare där mixen av tekniskt kunnande och rätt attityd till uppgiften är avgörande. Så missa inte chansen att söka nu. Vi kan erbjuda dig en karriärmöjlighet i ett företag som står på en stabil grund och som präglas av drivande krafter och framåtanda, mitt i natursköna Unnaryd!

AGES Unnaryd - Produktionstekniker gjuteri

Arbetsbeskrivning:

Som produktionstekniker på gjuteriet ingår du i gjuteriets produktionstekniska grupp och du kommer att rapportera till gjuteriets Produktionstekniska chef. Du kommer att jobba sida vid sida med andra produktionstekniker, verktygsavdelningen, ställaravdelningen, kvalitetsavdelningen och underhållsavdelningen. Gjuteriet drivs av att ständigt hålla en hög verkningsgrad och kvalitetsutfall. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att se till att gjuteriprocessen är stabil och ständigt förbättras. För att lyckas i rollen så är det grundläggande att du har en djup förståelse för hur gjutprocessen fungerar, vilket kommer ges möjlighet till intern och/eller extern utbildning. Du kommer hantera interna kvalitets- och processstörningar, samt aktivt se till att vidtaga åtgärder. Kollegor med mångårig erfarenhet kommer vara till din hjälp men att plocka ut processdata som du analyserar och följer upp kommer att vara en del av din arbetsvardag. Den dagliga driften är prioriterad och du kommer aktivt deltaga även här.

Om dig:

Du kommer jobba sida vid sida i en stor grupp och dina arbetsuppgifter kommer ha en stor variation. Det innebär att du måste vara prestigelös och en lagspelare. Du har ett genuint intresse av teknik och du har praktisk erfarenhet av att arbeta med tekniska frågor. Som person gillar du att arbeta på ett strukturerad och systematiskt sätt, och ett stort driv till att ständigt förbättra och hitta långsiktiga effektiva lösningar på vardagens alla utmaningar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med lämplig eftergymnasial produktionsteknisk utbildning inom maskinteknik eller med motsvarande arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustrin. Du har minst 3 - 5 år erfarenhet jobba med produktionstekniska arbetsuppgifter. Du har god datorvana, och är van vid att hantera och analysera stora mängder data i Excel. Bakgrund inom pressgjutning är meriterande men inget krav. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och om du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan:

I denna tjänst samarbetar AGES Unnaryd med Finnveden Säljkraft. Ansökan sker på www.finnvedensaljkraft.se. Vi tillämpar löpande urval och har som ambition att tillsätta tjänsten så snart det är möjligt. Senaste dag för ansökan är 31 augusti 2018.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att ringa Tom Johansson, 072 - 376 79 24, Produktionsteknisk chef eller Andreas Wadensten, Operations Manager, 072 - 376 79 33.
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (74 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1100 MSEK. Tillsammans är vi 680 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 350 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer. www.ages.se