AGES Unnaryd - Mekaniker

AGES Unnaryd - Mekaniker

AGES Casting tillsammans med AGES Machining i Unnaryd växer och rustar för framtiden! Nu söker vi dig som vill vara med och påverka din egen och AGES utveckling. Inom företaget erbjuder vi nu tjänster på flera olika nivåer och jobbar ständigt för att förbättra oss i arbetet med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi besitter i dag en bred erfarenhet och har ett genuint engagemang bland våra medarbetare och nu är det dags att spetsa till kompetensen ytterligare. Våra kunder är primärt ledande aktörer inom automotive och vi siktar på att växa såväl i Sverige som internationellt. För att lyckas att nå våra mål behöver vi ännu fler och engagerade medarbetare där mixen av tekniskt kunnande och rätt attityd till uppgiften är avgörande. Så missa inte chansen att söka nu. Vi kan erbjuda dig en karriärmöjlighet i ett företag som står på en stabil grund och som präglas av drivande krafter och framåtanda, mitt i natursköna Unnaryd!

AGES Unnaryd - Mekaniker

Arbetsbeskrivning:

AGES Casting i Unnaryd vill nu stärka underhållsavdelningen med en mekaniker. Du ingår i en grupp på 6 mekaniker och rapporterar till Underhållschefen. I det dagliga arbetet kommer du att underhålla fabrikens alla maskinutrustningar vilket innebär en stor variation beroende på dagliga prioriteringar.

Om dig:

Du har ett stort tekniskt intresse och du har tidigare erfarenhet av att jobba som Mekaniker. Avdelningen har ett tätt samarbete med andra avdelningar, framförallt med produktionsteknik och produktionsleden. För att lyckas i rollen som Mekaniker värdesätter vi ett prestigelöst arbetssätt, att du är lyhörd och har en bra samarbetsförmåga med övriga kollegor/avdelningar. Du kan ta egna beslut och vi ser gärna att du kan med eget initiativ utveckla det förbättringsarbete som alltid behövs på en underhållsavdelning.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad mekaniker av något slag på gymnasienivå, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst ett par års erfarenhet av liknande arbete, och har du tidigare arbetat med pressgjutning är meriterande. Truckkort, traverskort, och utbildningar i olika svetstekniker är även det meriterande, men vid specifika behov så får du möjlighet till utbildning. Datorvana, jobba i rapporteringssystem, Word och Excel ser vi som en fördel. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan:

I denna tjänst samarbetar AGES Unnaryd med Finnveden Säljkraft. Ansökan sker på www.finnvedensaljkraft.se. Vi tillämpar löpande urval och har som ambition att tillsätta tjänsten så snart det är möjligt. Senaste dag för ansökan är 31 augusti 2018

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att ringa Anders Göransson, Underhållschef 072 - 376 79 16, eller Anderas Wadensten, Operations Manager 072 - 376 79 33.
Mer info
Kontaktperson Workbuster
Email Mejla Workbuster
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1100 MSEK. Tillsammans är vi 680 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 350 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer. www.ages.se