AGES Unnaryd - Chef Verktygsavdelningen

AGES Unnaryd - Chef Verktygsavdelningen

  • Är du driven, målinriktad och strukturerad?
  • Har du ett prestiglöst sätt och är van att leda och utveckla andra?
  • Vill du vara med på en spännande resa där din insats kommer att göra skillnad?
Då har vi något för dig!

Arbetsbeskrivning:

AGES Casting i Unnaryd pressgjuter aluminium och söker nu en erfaren ledare/chef till vår verktygsavdelning. Rollen innefattar ansvar för reparation och underhåll av gjuteriets verktyg samt de dagliga ställen på våra gjutmaskiner. Till din hjälp har du total 12 - 15 medarbetare som rapporterar till dig. I rollen kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet, samt ständigt förbättra processer och prioritera avdelningens utvecklingsbehov. Det är en stor fördel om du tidigare drivit förbättringsarbeten genom några av Leanverktygen, exempelvis 5S, SMED, ständiga förbättringar, felorsaksanalys, standardiserat arbetssätt etc. Du kommer att rapportera till Teknisk chef för AGES Gjuteri i Unnaryd.

Vem är du?

Du har eftergymnasial produktionsteknisk utbildning inom maskinteknik eller med motsvarande arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustrin. Då ditt dagliga arbete inbegriper samarbete och kommunikation med andra funktioner inom företaget så värdesätter vi att du står för ett prestigelöst arbetssätt där din ledarstil på ett aktivt och inkluderande sätt motiverar och utvecklar avdelningens medarbetare. Vi lägger stor vikt i ledarskapet och vi ser gärna att du minst har 5 års erfarenhet att arbeta i ledande position.

Du kommer att vara delaktig i framtagning av framtidens design av gjutverktyg så ritningslära och flödessimulering är extra meriterande kompetenser. Du har mycket god datorvana och hanterar Officepaketet obehindrat. Inom AGES-koncernen arbetar vi med affärssystemet Monitor. Vi förutsätter att du kommunicerar flytande i svenska i tal och skrift och grundläggande engelska i tal och skrift.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar AGES Casting i Unnaryd med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Martin Klasson tel: 0734-175666. Senaste dag för ansökan är 2 december och vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Område Hylte
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1100 MSEK. Tillsammans är vi 680 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd tillsammans med AGES Machining i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 350 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer. www.ages.se