Underhållstekniker - ages casting - unnaryd

Underhållstekniker - ages casting - unnaryd

SOM UNDERHÅLLSTEKNIKER...

...är Din huvudsakliga uppgift att arbeta med att lösa uppkomna problem genom direkt avhjälpande, förbättrande och förebyggande underhåll. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar beroende på uppgift och man använder underhållssystemet Maintmaster. Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

Om du dessutom är intresserad av en utmaning i en högintensiv miljö, där du får utveckla dig själv och dina kunskaper så är det Dig vi letar efter.

VI SÖKER DIG SOM...

...är en lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel underhållstekniker med förmågan att tänka strategiskt samt agera snabbt när det uppstår produktionsstörningar. Som person är du praktiskt lagd och agerar professionellt i alla lägen, även under stress. Du ser alltid till produktionens bästa och kan prioritera och lösa akuta problem samtidigt som du har långisktigt förbättringsarbete i åtanke. Eftersom rollen innebär både självständigt arbete och nära samarbete med andra ser vi att du är hjälpsam, pålitlig och prestigelös som kollega.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG

Att du gillar förändring, förflyttning framåt och vill göra en resa tillsammans med oss på AGES.
Vi tror att du har arbetat inom tillverkande industri. Du har lägst gymnasieutbildning med teknik/el/mekanikinriktning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har något års tidigare erfarenhet som underhållstekniker eller motsvarande.
Meriterande med erfarenhet av produktionsverksamhet

VARFÖR AGES?

Stämningen här är engagerad och framåtriktad. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Som vår nästa UNDERHÅLLSTEKNIKER kommer du att få stora utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till en framtid med oss!

START: Omgående
PLATS: Unnaryd
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!
FSK GROUP

I denna rekrytering samarbetar AGES med FSK Rekrytering och Kajsa Ohlsson & Ludwig Bengtsson
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Hylte
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 24 okt 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1000 MSEK. Tillsammans är vi ca 500 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd är företagsgruppens största produktionsenhet med ca 250 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer.

Läs mer på AGES hemsida