Ages casting unnaryd ab - kundansvarig kvalitetsingenjör

Ages casting unnaryd ab - kundansvarig kvalitetsingenjör

Vill du vara med och fortsätta utveckla vårt affärsmässiga kvalitetsfokus?

Vill du tillsammans med vårt team bli en viktig kugge i svensk industri?

Är du tekniskt intresserad och gillar mötet med människor?

- Då kan vi ha vi jobbet för dig!

KUNDANSVARIG KVALITETSINGENJÖR till AGES Casting I Unnaryd.

Visionen för AGES som koncern är att vara en ledande aktör inom utvalda kundsegment genom en tydlig fokusering på kundnytta, utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga lösningar. Under de senaste åren har omfattande investeringar genomförts, framför allt gällande automatiserad produktionsutrustning. Detta har resulterat i effektiva, flexibla och moderna tillverkningsenheter.

I rollen som KUNDANSVARIG KVALITETSINGENJÖR på AGES Casting i Unnaryd får du en fantastisk möjlighet att vara med och fortsätta utveckla vårt kvalitetsarbete.

Våra kundgrupper är i huvudsak verksamma inom automotiveindustrin.

Rollen innebär att du är operativ i det dagliga kvalitetsarbetet på AGES Casting Unnaryd med ett uttalat fokus på den externa kommunikationen. I ditt arbete står du i nära kontakt med våra kunder och driver företagets ärenden ut mot kund. Du ingår i vårt kvalitetsteam som proaktivt och kundfokuserat utvecklar företagets kvalitetsarbete både strategiskt och i det dagliga.

Du tar ett övergripande ansvar för våra kundreklamationer och arbetar proaktivt mot kund i syfte att bibehålla och utveckla framgångsrika relationer.

Exempel på arbetsuppgifter:

Kundkontakt i kvalitetsfrågor
Säkerställa ISO-standard 9001,14001, IATF 16949 (fördel med VDA)
8-D rapportering
Driva kvalitetsprojekt
Driva och administrera kundreklamationer
Driva tvärfunktionella team i olika kvalitetsverktyg
Interna revisioner

Vi arbetar i affärssystemet Monitor som tillsammans med Officepaketet blir ett viktigt IT-stöd för dig i ditt arbete. Beroende på din bakgrund, kompetens och personlighet kommer du få goda möjligheter att påverka tjänstens långsiktiga karaktär.

Vi välkomnar dig till en spännande och utvecklande tjänst i en koncern med lyhördhet för marknadens växande behov!

Vem är du?

Vi söker dig som i första hand har en teknisk bakgrund och erfarenhet från kvalitetsarbete inom tillverkande industri. Har du arbetat mot fordonsindustrin är det meriterande. Kunskap i olika kvalitetsverktyg såsom PPAP, FMEA, 8D, 5W och Ishikawa behövs för att kunna axla rollen. Fördel med LEAN kunskap Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Ditt arbetssätt präglas av att du är målinriktad, lösningsfokuserad och självmotiverad. Med engagemang, nyfikenhet och lyhördhet får du kundernas förtroende när du driver kvalitetsrelaterade projekt. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att samarbeta och en social och utåtriktad personlighet. Precis som du, brinner företaget för utveckling och förbättringar.

Intresserad? Ta chansen att bli en viktig faktor i AGES Unnaryds utveckling. Kanske arbetar du redan idag på ett företag mot automotive industrin med kvalitetsansvar och vill ta nästa steg i din utveckling i en växande koncern med stor potential för individuell utveckling?

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar AGES med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Kajsa Ohlsson, 0370-302501 . Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, senast den 1 Mars.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Hylte
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier. Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 1100 MSEK. Tillsammans är vi ca 600 medarbetare. AGES Casting i Unnaryd med två anläggningar är företagsgruppens största produktionsenheter med ca 260 medarbetare och specialiserar sig på pressgjutning av aluminium och efterföljande processer.

Läs mer på www.ages.se