Maskinoperatör/Truckförare sökes för extrajobb i Hultsfred!

Maskinoperatör/Truckförare sökes för extrajobb i Hultsfred!

Har du datavana och är inte rädd för att hugga i där och när det behövs? Har du erfarenhet av industriarbete och truckkörning? Då kan vi ha extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu operatörer/truckförare för extraarbete till vår kund i Hultsfred med omgående start.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
- Övervakning och optimering av PLC-styrda maskiner
- Truckkörning vid paketering och till lager
- Utföra dagligt och förebyggande underhåll på all utrustning enligt fastställda rutiner
- Utföra kvalitetskontroller enligt fastställda rutiner

I tjänsten som maskinoperatör ingår också övriga förekommande arbetsuppgifter inom produktionsavdelningen. Krav för tjänsten är truckkort B1.

Arbetet är förlagt till skiftgång vilket innebär att såväl dag- som nattpass förekommer. Du lägger din tillgänglighet i vårt system och blir sedan utbokad på pass som stämmer överens med sin tillgänglighet.

Med tanke på skiftgången bör du vara bosatt inom en radie av tre mil från Hultsfred och vi utgår från din tillgänglighet. Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting, men jobbar ute hos vår kund. För rätt person finns det goda möjligheter till heltidsjobb under sommaren.

Detta söker vi:

Du som söker måste vara student på minst 50 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av industriarbete samt tidigare erfarenhet av att arbeta skift. Har du tekniskt intresse är detta meriterande. Vidare är du en person som har viljan att lära dig nya saker och gör det med stor entusiasm. Du har en positiv inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är en person som trivs med att jobba i grupp, ta eget ansvar och är lösningsorienterad. Då det kan förekomma tunga lyft är det bra om du har god fysik. Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil då arbetstiderna varierar.

Är du intresserad av tjänsten? Sök då omgående, då tjänsten är tänkt att tillsättas så snart vi hittat rätt person.

Sökord: maskinoperatör, truckförare, industri, extrajobb, Hultsfred

Sökord: maskinoperatör, truckförare, industri, extrajobb, Hultsfred
Mer info
Område Hultsfred
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se