Hoppa till innehåll
Till vår anläggning i Järnforsen söker vi underhållselektriker som vill vara med på vår resa.
Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av problemlösning och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nya underhållselektriker!

Som underhållselektriker kommer du tillhöra underhållsavdelningen med 10 medarbetare där ni tillsammans jobbar med att säkerställa driften. Arbetstiden är på 2 skift.

I ditt uppdrag kommer ingå att tillsammans med underhållschef prioritera och planera elektriskt och mekaniskt underhåll och reparationer för att minska produktionsstörningar.
Du kommer att utföra felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll för att upprätthålla god produktionssäkerhet.
Vidare kommer du att vara en viktig spelare vid nyanskaffning av utrustning men också föreslå alternativ vid förbättringar i produktionsanläggningen.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av underhållsarbete och kunskaper i PLC- och HMI-programmering. Du kan läsa och rita elritningar
Då vi har kontinuerlig drift i produktionen är det krav på goda kunskaper, känsla och förståelse för automatiska processer vid planering och utförande av arbetet. Meriterande är om du har en grundläggande förståelse för hydrauliska system

Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Du är van vid att dokumentera i datasystem.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam med förmåga att planera och i samverkan med andra vågar tänka nytt. Du kan skapa goda relationer både internt och externt och trivs både med att samarbeta med dina kollegor men också att jobba självständigt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Liknande jobb