Verkstadsansvarig till Prozvets i Hultsfred

Verkstadsansvarig till Prozvets i Hultsfred

Nu söker vi dig som vill vara med och starta upp Prozvets och koordinera det dagliga arbetet. Huvudfokus för verksamheten är svetsning och mekaniska bearbetning varför vi tror att du har tidigare erfarenhet inom dessa områden. Svetslicens är meriterande men inte ett krav.

Vi tror att du har ett stort tekniskt intresse och är en duktig problemlösare. Du gillar att samarbeta med andra människor och är vid behov självständig i kontakten med såväl kollegor, kunder och leverantörer. Vi ser positivt på om du är van att läsa konstruktionsritningar.

Dina arbetsuppgifter som Verkstadsansvarig är att koordinera den dagliga verksamheten i Hultsfred som initialt kommer att bestå av två till tre medarbetare. Du arbetar nära VD som har övergripande ansvaret för verksamhet och personal med att säkerställer att den dagliga verksamheten fungerar smidigt. Detta omfattar exempelvis:
  • Bistå i produktionsplaneringen
  • Säkerställa att material finns hemma i tillräcklig omfattning
  • Säkerställa att leveranser är klara enligt avstämd planering
  • Bistå i att planera och följa upp underhållsarbete med maskinparken
Jämte arbetet att koordinera verksamheten arbetar du själv aktivt i produktionen med exempelvis svetsning och maskinbearbetning.

Den här rollen är perfekt för dig som gillar att ta ett eget ansvar och tycker det skulle vara spännande att vara med och bygga upp en ny verksamhet. Du kommer att ha goda möjlighet att påverka och ha variation i arbetsuppgifter.

Vi kommer att granska ansökningar och genomföra intervjuer löpande varför vi uppmuntrar dig att komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten går det bra att ringa till:
Patrik Göransson, 0143-298 97

Mejla din ansöka till:

kinna@prozink.se

Eller skicka med traditionell post till
Prozink AB

att: Kinna Göransson
Påtorpsvägen 10
578 33 Aneby
Mer info
Kontaktperson Patrik Göransson
Telefon 0143-298 97
Område Hultsfred
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://prozink.se/
Sista ansökningsdag 21 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu startar Prozvets i Hultsfred! Sedan 1968 har Prozink och Vadstena Varmförzinkning arbetat med ytbehandling av stålprodukter i Aneby och Vadstena. Företagen ägs av Patrik och Kinna Göransson. Nu tar företagen ett stort steg och blir fullserviceleverantör av svetsning, mekanisk bearbetning och montage jämte dagens ytbehandlingsverksamhet. Starten av Prozvets sker genom ett förvärv av utrustning och know-how från Hultsfreds svets och mekaniska, ett företag som historiskt haft över 20 anställda, vilket ger Prozvets en omfattande maskinpark och tillgång till flertalet attraktiva kunder.