Produktionsledare till Plannja AB, Järnforsen

Produktionsledare till Plannja AB, Järnforsen

Är du vår nya produktionsledare vi söker?

Vi söker dig som ska leda den dagliga produktionen med syfte att säkerställa att uppställda produktionsmål uppfylls. Du blir en av fyra produktionsledare och rapporterar till produktionschef.

Som produktionsledare har du helhetsansvaret för ditt produktionsavsnitt, tex. arbetsmiljö/säkerhet som ligger överst på vår prioritetslista men också att upprätthålla en god produktivitet.

Tjänsten innebär planering och fördelning av arbetet i produktionen så att produkterna är leveransklara inom avtalad tid.

Du kommer också att delta i eller driva förbättringsprojekt inom produktionsområdet och anläggningen i Järnforsen.

Låter det här intressant, läs vidare!

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning inom produktion och god datamognad.

Du har förmåga att förstå och använda informationssystem.

Då tekniknivån i våra processer ständigt höjs så ser vi gärna att sökande till tjänsten har ett stort tekniskt intresse och kompetens

Meriterande för tjänsten är högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet samt intresse och erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar och Lean produktion.

Du kommer att ingå i den lokala produktionsledningsgruppen.

Som person är du ansvarstagande, drivande och strukturerad.
Du motiveras av nya utmaningar och strävar mot ständiga förbättringar. Vi tror att du är en naturlig ledare som kan motivera, vägleda och vara ett föredöme för de anställda

Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta VD Lars Juntti per mail lars.juntti@ssab.com
Mer info
Område Hultsfred
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://plannja.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hela Nordens Tak

Plannja började tillverka plåttak redan 1967 och vi drivs av samma tanke nu som då: att skapa bättre byggnader. I dag är vi ett av Europas ledande varumärken inom tunnplåtsprodukter för byggmarknaden. Vi utvecklar och producerar tak, avvattning, fasadelement och tillbehör som ökar komforten och höjer värdet på ditt hus. Våra produkter är utvecklade speciellt för Norden. Det betyder dels att kvaliteten är så hög att de klarar vårt tuffa klimat, dels att de är nordiska i sin estetik med design och kulörer som tar fram det bästa i hus och byggnader.

Plannjas moderbolag och huvudkontor ligger i Järnforsen i Småland. Vi har tillverkning i Järnforsen och Landsbro i Sverige. Plannja ingår sedan 2014 i Ruukki Construction som är en division inom SSAB (Svenskt Stål AB). SSAB-koncernen är ett högspecialiserat globalt stålföretag som utvecklar höghållfasta stål. De har produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. Ruukki Construction är en ledande europeisk leverantör av energieffektiva lösningar för bygg och anläggning och tillverkar takprodukter för konsumenter och proffs.