Bevego Järnforsen söker Innesäljare

Bevego Järnforsen söker Innesäljare

Till vår filial i Järnforsen söker vi nu en glad och erfaren innesäljare!

Då vår nuvarande innesäljare gått vidare till nya utmaningar så söker vi nu hans efterträdare.

Arbetsuppgifter
  • Försäljning till filialens kunder, samtliga förekommande produkter
  • Självständigt planera eget försäljningsarbete
  • Utveckla relationer med befintliga kunder
  • Aktivt söka nya kunder och skriva offerter
  • Arbeta med vårt CRM-system
  • Samverka med utesäljare och andra kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service
Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har flerårig erfarenhet av försäljning; om den är från branschen, och specifikt ventilation, ser vi det som ett stort plus.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Du är en social men driven person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen "motor" och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska – fler språk är meriterande.

Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Ansökan tas endast emot via våra annonskanaler och ej via epost!

Upplysningar lämnas av Platschef Petter Dellemyr, på telefon: 0495-177 74

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Petter Dellemyr
Telefon 0495-177 74
Område Hultsfred
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.bevego.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en av oss!

Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.

Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.