Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Tjänsten som mekaniker omfattar alla förekommande reparations- och servicearbeten inom Scania Lastbilar, släp och påbyggnationer.

Du som söker tjänsterna har minst B-körkort. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Servicemarkandschef Michael Larsén på 0495-120 64.

Ansökan skickas till michael.larsen@bil.be-ge.se eller tomas.engsund@bil.be-ge.se. Vi använder oss av löpande rekrytering.
Mer info
Telefon 0495-120 64
Område Hultsfred
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred, Vetlanda och Visby. Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment.

Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 1.175 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 550 personer varav cirka 375 i Sverige.