Chaufförer till Börjes Miljötransporter i Hultsfred

Chaufförer till Börjes Miljötransporter i Hultsfred

Vi söker chaufförer till Börjes Miljötransporter i områdena Hultsfred, Vimmerby och Högsby till sommaren! Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Börjes Miljötransporter AB har ett 50-tal anställda som sysselsätter ett 30-tal fordon. Vi utför transporter inom renhållning och avfall med GDL Transport AB som huvudman. Börjes Miljötransporter AB är ett systerbolag till Börjes Logistik & Spedition och flera resurser så som administration, personaladministration, samordnas inom gruppen.

Dina arbetsuppgifter

Som chaufför kör du sopbil och tömmer hushållsavfall i de tre kommunerna på uppdrag åt GDL. Du arbetar under eget ansvar där du kör din tilldelade rutt utifrån GPS. Arbetet är förlagt dagtid men det kan finnas möjlighet till 2-skift vid önskemål. Introduktion ges under arbetets början.

Din profil

Vi söker dig som har C-kort och YKB samt har ett intresse för branschen. Du är engagerad, social och positiv som person samtidigt som du är hjälpsam och gärna ställer upp på dina kollegor.

Arbetstider: Dagtid vardagar

Tjänstgöringsort: Hultsfred

Omfattning: Heltid, mitten på maj- mitten på sep men det kan även finnas möjlighet till fortsatt arbete därefter. Det kan även finnas möjlighet till extraarbete om så önskas.

Sista ansökningsdatum är den 31 mars men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 55 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Hultsfred
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se