Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Truckförare sökes för extrajobb!

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du studerande och letar efter ett extrajobb? Nu söker vi personer som vill arbeta på terminal nattetid och tidig morgon!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi terminalarbetare som vill stärka deras team vid behov i Hudiksvall! Arbetspassen är förlagda under natt och tidig morgon: 02.00-07.00 och 03.00-07.00. Arbetsuppgifterna består främst av sortering av paket och gods där en del tunga lyft kan förekomma.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta som uthyrd konsult. Uppdraget är tillsvidare och tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt personer, anställningen inleds med en introduktion ute hos kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som arbetar eller studerar på minst 50% och är pålitlig, uthållig och tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Vidare är du noggrann som person och har en positiv inställning. Eftersom arbetet innebär att läsa och sortera paket behöver du kunna läsa och förstå svenska och engelska bra. Truckkort A1-4 samt B1 är ett krav för att vara aktuell för tjänsten. Vi ser långsiktigt på våra anställda och ett extrajobb hos oss innebär förhoppningsvis en fortsättning hos denna eller annan kund. Vi släpper inte duktiga anställda i första taget.

Låter detta som någonting för dig? Vi träffar kandidater löpande och kommer att tillsätta tjänsterna så snart vi känner att vi träffat rätt personer. Sök därför tjänsten redan idag

Sökord: Hudiksvall, Terminal, Extrajobb, Truck

Sökord: Hudiksvall, Terminal, Extrajobb, Truck
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com