Reservdelschef (Uppsala, Hudiksvall, Bollnäs eller Timrå)

Reservdelschef (Uppsala, Hudiksvall, Bollnäs eller Timrå)

Reservdelschef, en ny roll hos oss

Staffare AB är ett välmående företag som ständigt växer, därav behöver vi nu stärka upp vår bemanning och kompetens inom reservdelaffären. Tjänsten som reservdelschef, är en ny roll hos oss! Du skall överblicka och ansvara över reservdelsaffären i sin helhet, från inköpsprocess och lager till att vara den sammanhållande kraften mellan våra anläggningar. Genom ett nära samarbete med många kontaktytor internt och externt kommer du vara den som skapar vår framtida reservdelsaffär! Planera och genomföra förändringar baserat på verksamhetens krav och möjligheter är en stor del av tjänsten. Samarbete mellan avdelningarna och strävan mot företagets gemensamma mål är mycket viktigt för oss.

Med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Rapporterar gör du till eftermarkandschefen och du sitter med i ledningsgruppen för eftermarknad.

Profil
Du har flerårig erfarenhet av reservdelsaffären inom fordonsbranschen eller motsvarande, besitter bred kunskap inom inköp och försäljning. Har en stark administrativ förmåga samt erfarenhet av försäljning inom våra tjänster och produkter. Du är driven, kreativ och har god förmåga att skapa konstruktiva långsiktiga kontakter. Du förstår att lagspel är nyckeln till framgång!

Huvudsakliga Arbetsuppgifter
  • Skapa och följa upp reservdelsprocesser i syfte att förbättra och bibehålla en lönsam reservdelaffär för verksamheten fastslagna nyckeltal
  • Utvärdera och kravställa befintliga och nya leverantörer i syfte att effektivisera och förbättra marginaler och leveranser
  • Ansvara för prisuppdatering och systemunderhåll av prissättning samt lagerstyrning
  • Skapa och implementera strategier för våra butiker
  • Ansvara för och genomföra försäljning av reservdelar till större kunder
Vem du är och vilka kompetenser som du har är viktigare är din placeringsort! Tjänsten sträcker sig över alla våra anläggningar från Luleå i norr till Stockholm i söder.

Du utgår från någon av våra anläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall eller Timrå. Du förväntas resa i tjänsten.

Anställningen börjar med en provanställning på 6 månader.

Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök senast 30/4 2023

För frågor vänligen kontakta eftermarkandschef Kalle Sohlberg 0650-401748, karl.sohlberg@staffare.se
Mer info
Kontaktperson Kalle Sohlberg
Telefon 0650-401748
Område Hudiksvall
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Ekonomi, Inköpare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://staffare.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddigfabriken med 1 anställd.

Idag är vi över 106 anställda och finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm & Västerås har vi försäljningskontor.

Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus, kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.