Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Ordningsvakt till Securitas Hudiksvall

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

På Securitas har vi ett starkt syfte, vi hjälper dig att göra din värld tryggare...
Vi söker nu dig som vill hjälpa oss att göra världen tryggare. 

Vi söker nu dig som vill axla rollen som ordningsvakt hos oss. I denna roll kommer du arbeta inom sjukhusmiljön där din främsta uppgift att få andra att känna sig trygga, vare sig det gäller annan personal eller besökare. Du gör detta genom din närvaro och goda kontakt med medmänniskor och förhoppningsvis ger det en lugnande effekt, men om situationen kräver,  förväntas du agera. Som ordningsvakt är du anställd av Securitas men arbetar under polismyndighetens regelverk.

I jobbet arbetar du som ordningsvakt och samarbetar nära din väktarkollega som också finns på plats. Tillsammans löser ni olika uppdrag men när stunden kräver, löser ni problem tillsammans och tillsammans kommer ni komma varandra nära. I rollen kommer du också ha nära kontakt med kundens personal. 

Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och vill göra en samhällsviktig insats. Vi har en stark gemenskap och en bred erfarenhet bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Vi tycker att det är viktigt att du som ordningsvakt har en god förmåga att agera stabilt och hantera dina känslor väl. Du är helt enkelt personen som kan lugna andra i pressade situationer. Vi tycker även att det är viktigt att du är en person som kan hantera motgångar på ett konstruktivt sätt. Du är även ödmjuk som person och är bekväm att agera på ett trevligt och schysst sätt mot andra du möter. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Förutom att du är rätt person enligt beskrivningen ovan vill vi också att du uppfyller våra formella krav: 

  • Du har en ordningsvaktsutbildning och ett giltigt ordningsvaktsförordnande
  • Du har godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
  • B-körkort

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Inkom gärna med din ansökan redan nu, men då det är sommartider påbörjas inget urvalsarbete förrän efter sista ansökningsdag löpt ut. 

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef: dan-erik.persson@securitas.se.

  • Tjänsten är ett vikariat på heltid fram till 30/9 med god möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta mellan 18:00-06:00 i en 5-2 schemacykel 
  • Vi tillämpar 6mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Vi kommunicerar i första hand via mail
  • Sista ansökningsdag är den 28/7 - 24 

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. 

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.