Hoppa till innehåll
Peab logotyp

Entreprenadingenjör med fokus på projektinköp

Ansök nu
Vill du bli en i ett drivet och engagerat gäng, som gillar utmaningar och att ha kul på jobbet? Då kan det här vara jobbet för dig.

Om tjänsten

Som Entreprenadingenjör i den här tjänsten hos HälsingeBygg kommer du att arbeta med projektets inköp så som förfrågningar, utvärdering av offerter, förhandlingar och avtalsskrivning mot uppsatta mål. Ingår också kontraktsadministration och ekonomiuppföljning i projekten.

Tjänsten innebär leverantörs-/ entreprenörs- och vissa kundkontakter samt möten, vilket ställer höga krav på kunskap och egna erfarenheter av byggproduktion. Tjänsten som entreprenadingenjör erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Om Dig

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av byggproduktion i roller som exempelvis platschef eller entreprenadingenjör. Du har jobbat med projektinköp och har erfarenhet och god kunskap av byggproduktion, kontraktsadministration och projektekonomi.

Du är:
  • Noggrann, analytisk samt strukturerad
  • Driven, målinriktad och gillar utmaningar
  • Tydlig och rak i din kommunikation, har en god social förmåga och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.
Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Vi erbjuder:
  • En utmanande och varierande roll i en väletablerad och framgångsrikt företag.
  • Möjlighet att vara med och påverka och driva inköpsprocessen framåt.
  • Ett stöttande arbetsklimat och möjlighet till kompetensutveckling.
  • Attraktiva anställningsvillkor och goda förmåner.
Om du är en självgående och engagerad entreprenadingenjör med passion för inköp och projektledning, ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Rekrytering och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag 2023-09-27
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare