CNC-operatör

CNC-operatör

Vill du arbeta i en modern produktion med ny maskinpark där du har möjlighet att vara med och påverka din arbetsmiljö? Då är det här arbetet för dig!


Vårt erbjudande till dig!

OilQuick är ett Great Place to Work Great Place to Work är världens största arbetsplatsstudie där över 10 000 företag i 106 länder deltar. 2022 utsågs vi för fjärde året i rad till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work. För fjärde året i följd är vi Sveriges bästa industri. Detta är resultatet av ett långt och intensivt arbete där medarbetarna varit högst delaktiga och där företaget prioriterat att värdera medarbetarnas behov och önskningar. 

En flexibel arbetsplats Balans mellan arbetsliv och fritid – work-life-balance – blir allt viktigare för oss. Flexibilitet är viktigt för trivseln och en given del av en modern arbetsplats. För oss är det fortsatt viktigt att personalen samlas då och då. Sociala interaktioner är en stor del av OilQuick-andan och därför har vi landat i det flexibla arbetssättet vi idag erbjuder d.v.s. en kombination av distans- och kontorsarbete.

På OilQuick ser vi till att ha roligt på jobbet! Vi lägger stort fokus på att visa uppskattning till de anställda och satsar mycket på förmåner och gemensamma aktiviteter. Syftet är att ge tillbaka till personalen samt att skapa gemenskap, trygghet och glädje, både på arbetsplatsen och utanför. 

Hälsa i fokus Personalens välmående är av stor betydelse för oss, både psykiskt och fysiskt. Vi har en individuell syn på medarbetaren och stöttar både på arbetsplatsen och privat. Varje dag serveras en hälsosam frukostbuffé, alla medarbetare erbjuds Epassi lunchkort, massage samt årligt friskvårdsbidrag och fina erbjudanden från flertalet lokala gym. Vi har även sjukvårdsförsäkring för alla anställda som garanterar snabb vård och rehabilitering.

Läs mer om oss här: Jobba hos oss | OilQuick


Beskrivning:
I arbetet som CNC-operatör ingår att ladda, ställa och plundra maskinerna samt att tillverka efter ritning och därefter verifiera. Andra moment som ingår i arbetet är förstabitskontroll, underhåll och daglig skötsel av maskinerna. Vi jobbar idag med följande märken på maskiner Okuma, DMG-Mori och Mazak. Tjänsten innebär skiftarbete där även helgskift kan förekomma.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med yrkeserfarenhet inom skärande maskinbearbetning. Fördelaktigt är om du är van att programmera och köra maskiner. För att hantera arbetet på ett bra sätt krävs goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Som person är du driven, engagerad och nytänkande samtidigt som du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann. Du är van att fatta egna beslut och att lösa problem på plats. Då vi arbetar nära varandra både enskilt och i grupp är det viktigt att vara flexibel och tycka om att samarbeta. Meriterande är kunskap inom ovan nämnda maskiners styrsystem samt lean produktion.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat tillsammans med övriga medarbetare. 


Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Skift. Fast lön

Övrig information?
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar dig på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. 

Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.oilquick.com
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se