Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Svetsare med eller utan licens? Vi hittar din drömarbetsplats!

Ansök nu
Om oss

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning & rekrytering, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Nu söker vi Industrisvetsare för uppdrag hos våra kunder i Söderhamn!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av tung svetsning och ritningsläsning.

Formell kompetens

Tidigare erfarenhet av svetsning, MAG/TIG/MIG
Kunskap inom ritningsläsning
Kunskap inom svetsbeteckningar
Kunskap om riktning av artiklar/detaljer efter svetsning är meriterande
Meriterande är om du har materialkännedom och svetslicenser typ 9606-1

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att du har en stor känsla för kvalitet samt noggrannhet. Även flexibilitet och tempo är viktigt. Vi söker dig som har svetsutbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MAG.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Som person är du händig, engagerad i ditt arbete men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare