Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss 

Företagsutbildarna arbetar för att kvalitetssäkra och samordna utbildning och utvecklingsinsatser för våra kunder. Vi tror på kompetens genom samverkan och har en tydlig vision; Vi stärker företagens konkurrenskraft. Som ekonomisk förening ägs vi av våra drygt 150 medlemsföretag vilket ställer höga krav på våra uppdrag att förmedla service och goda kundrelationer. Vårt ständiga fokus är att leverera kundnytta inom områdena kompetens- och företagsutveckling. Våra kunder och medlemmar är framför allt industri- och teknikföretag samt industrinära tjänsteföretag. Vi levererar utbildningar rikstäckande med tyngdpunkt på Norrland.

Företagsutbildarna bedriver sedan 2021 olika typer av utvecklingsprojekt riktade till små och medelstora företag. Företagsutbildarna är medlem i IUC Sverige och är ett Industriellt Utvecklingscentrum i Gävleborg med uppdrag att stärka hållbar omställning, tillväxt och konkurrenskraft i industriföretagen. Vårt uppdrag är att arbeta nära företagen genom att lyssna, fånga upp behov och hitta smarta vägar för konkreta utvecklingsinsatser. Detta gör vi genom att vara en neutral mötesplats mellan näringslivet, akademin och offentlig sektor.

Våra kontor finns i Hudiksvall, Sandviken och Örnsköldsvik.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Ekonom på Företagsutbildarna kommer du att arbeta brett med arbetsuppgifter som rör ekonomisk redovisning, momsredovisning, rapporteringar, ekonomiska avstämningar, stöd vid bokslut, löneadministration samt andra praktiska uppgifter inom företagets övergripande ekonomi. I tjänsten ingår även att jobba med projektekonomi i verksamhetsområdet Affärsutveckling (IUC Gävleborg) och rekvisitionsarbete mot myndigheter och regionala aktörer. Du kommer att uppföra budget och kalkylering i projekten, uppföljning av projektbudget samt samverka med projektteamet. Du kommer att rapportera direkt till ekonomichefen.

 

Din profil

Vi söker dig som är positiv, glad och öppen. Du är flexibel, driven och strukturerad samt kunnig inom redovisningens olika delar. Du är van att leda dig själv och är en lagspelare. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete och du har lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt att samarbeta med andra och är utåtriktad. 

 

Vi ser gärna att du som söker:
  • Har högskoleexamen eller yrkesutbildning inom ekonomi
  • Har några års arbetslivserfarenhet inom redovisning
  • Har erfarenhet av att arbeta med löneprocessen
  • Har förståelse för ekonomiska flöden
  • Är strukturerad, noggrann och initiativrik
  • Är en van datoranvändare och behärskar Excel, meriterande om du arbetat i Fortnox
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  Anställningsomfattning
Heltid

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast månadslön

 

Tjänstgöringsort

Hudiksvall

 

Övrig information

Sista ansökningsdag 2024-02-29

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse. 

Liknande Jobb

Företagsutbildarna i Hälsingland Ek. För. logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.