Office Manager

Office Manager

Nu söker vi dig som brinner för service och som alltid vill leverera det lilla extra!

Beskrivning
Som Office Manager på vårt nya kontor Skeppet i Kattvikskajen kommer dina ansvarsområden bland annat innefatta ansvar för daglig drift av kontorslokaler det vill säga se till att alla mötesplatser och konferensrum är representativa och att kontoret är i bästa möjliga skick. Du kommer att bemanna vår receptionen och vara ansiktet utåt för våra kunder och gäster samt bistå vår ekonomiavdelning med vissa enklare ekonomisysslor.

Rollen är en konsultroll där man du kommer vara anställd hos OnePartnerGroup Hälsingland AB och uthyrd till vår kund Fastighets AB Glysis på heltid 100%.

Vi söker dig

  • Med tidigare erfarenhet inom reception/hotell/event/restaurang
  • Som är positiv, glad, social och har en naturlig fallenhet för service
  • Med fingertoppskänsla och öga för detaljer
  • Med initiativförmåga som är bekväm med att jobba självständigt
  • Som trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad
  • Som uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift

Anställningsform
Visstidsanställning med goda möjligheter till Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid. Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!
Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. 

Mer info
Område Hudiksvall
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se