Hoppa till innehåll

Vill du arbeta med framtidens mobilitet och varumärken i världsklass? Missa inte möjligheten till en utvecklande roll som Biluthyrare på Europcar Hudiksvall!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Om tjänsten

Som Biluthyrare är du vårt ansikte utåt och kommer ta hand om kunderna som besöker eller kontaktar oss gällande biluthyrning. Du kommer b.la. ta emot bokningar, förbereda bilarna, sköta betalning och administration. Detta innebär ett omväxlande arbete där du arbetar nära kunden för att ge en service i toppklass.

Det här utmärker dig

Vi söker dig som är driven, engagerad och har en stark känsla för kundnöjdhet samt en förmåga att självständigt organisera och prioritera ditt arbete. Du har en positiv inställning samt bred social kompetens. Du bör trivas i en självständig roll med högt tempo.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har minst ett par års arbetserfarenhet av serviceyrket gärna inom vår bransch. Genom dina tidigare erfarenheter från kundservice och försäljning har du god insikt i vad som krävs för att skapa långsiktiga relationer och nöjda kunder. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Avslutad gymnasieutbildning och B-körkort är ett krav.

Om oss

Europcar är det ledande biluthyrningsföretaget i Europa och verkar inom både fritids- och företagsuthyrning. Du kommer vara anställd av Din Bil Sverige AB där du representerar Europcar i Hudiksvall. Europcar finns på över 170 orter från Trelleborg till Kiruna och driver biluthyrning av främst märkena Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra och Skoda.

Ansökan

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2023-12-10. Har du frågor kontakta rekryterande chef Fredrik Veenhuis.

Din Bil Sverige eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Din Bil Sverige AB Hudiksvall logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Område
Typ av anställning
http://www.dinbil.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Avesta
Fordon
Företagslogga
Kungsbacka
Fordon
Företagslogga
Falun
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb