Hoppa till innehåll

Teknisk Säljare till Andritz i Iggesund

Om ossOm företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 medarbetare. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Örnsköldsvik, Sundsvall, Iggesund, Stockholm, Norrköping, Karlstad, Växjö och Varberg.

Vill du arbeta på ett globalt, dynamiskt och stabilt företag?
Har du en teknisk bakgrund och vill jobba i ett säljteam med fokus på starka kundrelationer, men också utveckling? Vi söker nu en teknisk säljare till oss i Iggesund.


Efterfrågan på våra produkter och tjänster fortsätter att öka och vi har idag en stark och betydande marknadsandel i vår bransch.


Dina arbetsuppgifter
Som teknisk säljare på ANDRITZ får du jobba med högkvalitativa produkter i samarbete med övriga delar av vår organisation, där den här rollen agerar mittpunkt mellan våra kunder, våra servicetjänster, konstruktion och produktion. Du kommer att förvalta våra affärer för knivsystem, för flishuggar med tillhörande servicekoncept där även våra digitala tjänster inom automation ingår, ett område hos oss som har stor potential där du har stora möjligheter att få detta produktområde att växa.
Du kommer ingå i ett engagerat marknadsteam med inne- och utesäljare.

Du utgår från vårt kontor på vår produktionsanläggning och det globala produkthemmet för knivsystem i Iggesund med resor till dina kunder som ett naturligt och frekvent moment i arbetet. Ditt geografiska område blir Skandinavien, men kan också omfatta Spanien och Portugal.

Vi erbjuder dig

Kontoret i Iggesund kännetecknas av trevlig och familjär atmosfär.
För oss är personalens välmående i fokus så vi lägger stor vikt på arbetsmiljön. Fräscha lokaler i ett naturskönt läge, egen catering, eget gym, friskvårdsbidrag och roliga personalaktiviteter främjar trivsel och sammanhållning.Din profil
För att ha rätt förutsättningar att lyckas i den här rollen så har du troligen en industriell/teknisk bakgrund, i kombination med erfarenhet inom automation. Kanske arbetar du som tekniker eller liknande idag och känner att du skulle vilja ta nästa steg och arbeta mer med kunder och affärer?
Erfarenhet från pappers- och massaindustrin är ett stort plus och tidigare erfarenhet att jobba med automation och digitala tjänster är meriterande.

Har du bra kunskap om drift och underhåll inom denna bransch och är driven så har du bra förutsättningar att sätta dig in i våra kunders problemställningar och förvandla dessa till affärsmöjligheter. Som person är du resultatinriktad och analytisk och löser problem utan att missa den långsiktiga strategin. Vidare gillar du att samarbeta och är prestigelös.

Då engelska är vårt koncernspråk behöver du behärska det i tal och skrift.


Ansökan
ANDRITZ samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig chefsrekryterare Jennie Helmersson
på 073-3512705 eller jennie.helmersson@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 2023-12- 10Clockwork logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Gävle
Försäljning
Företagslogga
Gävle
Organisation & ledning
Företagslogga