Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Servicemekaniker till OP Höglunds i Iggesund

Ansök nu
Om företaget
OP höglunds är en lastbilspåbyggare som utvecklar, marknadsför och producerar kundanpassade påbyggnader med hög kvalitet och god servicegrad för skogsindustrianknutna transporter, på den svenska och norska marknaden. Företaget startades 1919 av Birger Höglund. Efter att ha varit i släktens ägo i tre generationer ägs företaget idag av OP-gruppen.

Dina arbetsuppgifter
Till OP höglunds serviceverkstad i Iggesund söker vi nu en servicemekaniker. Du kommer att arbeta med service, felsökning och reparationer av påbyggnader på timmerbilar, skogskranar, timmersläp, flisbilar och flissläp. Arbetet innehåller problemlösning inom mekanik, hydraulik och fordonselektronik. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete och du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket och fordonsteknisk utbildning eller liknande. Du har kunskap inom el, hydraulik och felsökning. Har du även goda svetskunskaper anses det som meriterande.
Vi ser att du är en positiv person, som trivs med att ha ett nära samarbete med kollegor, men tar samtidigt eget ansvar för att ge en hög kvalitet och produktivitet under din arbetsdag. Du är noggrann, strukturerad samt mån om att ge god service. Du är lösningsorienterad och flexibel i ditt arbetssätt och inte rädd för att hugga i när det behövs.

Har du C/CE-kort ser vi det som väldigt meriterande.

Ansökan
Låter det intressant? Sök tjänsten idag då urval sker löpande. Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos Clockwork under 6 månader, därefter blir du anställd av OP höglunds (förutsatt att det känns rätt för alla parter). Start för uppdraget är så snart som möjligt enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB och hänvisar alla frågor till Konsultchef Thomas Mårtens, thomas.martens@clockwork.se eller 070-821 53 16. Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare