Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Leveransansvarig till Bergvik Sweden

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Bergvik Sweden är ett företag i Bergvik strax utanför Söderhamn i Hälsingland. Här ligger vårt huvudkontor och fabriken för tillverkning av våra produkter. Vi har även ett lokalt försäljningskontor i Alingsås.

Vi har specialiserat oss på kompletta lösningar av installationsgolv till främst el- och kraftindustrin samt datorhallar, men även inom områden som exempelvis övervakningscentraler och laboratorier. Sedan starten 1970 har vi investerat stort i FoU vilket har resulterat i de smarta och hållbara produkter som vi erbjuder idag. Utvecklingen har bl.a. resulterat i ett installationstak med samma användningsområden som våra golv, vilket ger våra kunder en ännu mer komplett lösning.

Bergvik Sweden AB är en del av Bergvik Group-koncernen och har systerbolag i Sydafrika, USA, Norge och Australien.

Har du en erfarenhet från byggbranschen och en passion för att driva, dokumentera och driva projekt? Vi söker nu en leveransansvarig till vår anläggning i Bergvik.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som leverensansvarig är du spindeln i nätet mellan kund och produktion. Du ser till att allt levereras och installeras i tid och är ett stöd både internt och externt och ansvarar för all dokumentation. Arbetet sker på plats i Bergvik och på kundens anläggning så vissa resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder dig
Vår arbetsplats kännetecknas av en öppen företagskultur med en stark gemenskap. Vi har bra förmånspaket till våra anställda som bla innehåller ett generöst friskvårdbidrag och flexibla arbetstider.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen och en god förståelse för byggprocessen. Du är tekniskt intresserad och har erfarenhet från koordinering, dokumentation och projektledning. Grundläggande förståelse för entreprenadjuridik är meriterande men inte ett krav.

Som person är du lösningsorienterad och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du är en teamspelare som har god samarbets- och kommunikationsvana. Utöver det ser vi att du är en glad och entusiastisk person som vill bli en del av vårt team. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2024-06-18 Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på telefonnummer: 073 351 27 05, jennie.helmersson@clwork.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.