Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Industrilackerare till uppdrag i Hälsingland

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder i Hälsingland söker vi nu en industrilackerare. I denna roll kommer du att arbeta med våtfärgslackering med alla dess tillhörande moment såsom blästring, målning etc.

Uppdraget är ett heltidsuppdrag och uppdragsstart är omgående. Arbetstiden är förlagd dagtid på vardagar.


Din profil
För att passa i denna roll ser vi att du utbildad lackerare alternativt att du har minst några år erfarenhet som industrilackerare (våtfärgsmålning). Vi ser det sin meriterande om du har en stor förståelse för rostskydd genom ytbehandling samt andra utbildningar inom ytbehandlingar.

Vi ser även gärna att du innehar truckkort.

Utöver kravet på erfarenhet så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är kvalitetsmedveten, ansvarsfull, noggrann och har god samarbetsförmåga. Det är även av stor vikt att du är självgående och driven i ditt arbete.


Ansökan
Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utvecklig. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet spelar din personlighet.

Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Nathalie Jonsson via mail nathalie.jonsson@clwork.se.

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Varmt välkommen in med din ansökan!


Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare