Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Hedström Bil i Hudiksvall söker en diagnostekniker/master tekniker

Ansök nu
Om företaget
Hedström Bil är ett familjeägt bilföretag som öppnade redan 1958. Idag drivs företaget av tredje generationen och företaget har under de senaste åren haft en mycket hög tillväxt. Vi på Hedström Bil är experter på Kia & Citroën och tillhanda har såväl nya som begagnade bilar. Hedström Bil är idag lokaliserade på flera orter med en huvudanläggning i Hudiksvall och en filial i Ljusdal.

Läs mer om oss på www.hedstrombil.se


Dina arbetsuppgifter
Vill du jobba som diagnostekniker/master tekniker och har erfarenhet av fordonsdiagnostik och jobbat som fordonstekniker?

Som diagnostekniker har du en viktig roll när det gäller att identifiera och lösa problem i fordon. I din roll kommer du att jobba med att felsöka och diagnostisera funktioner och kommunikationssystem. Du kommer att ansvara för att dessa diagnostiseras och åtgärdas på ett entydigt och tillförlitligt sätt.

Du kommer ingå i ett kompetent team där man tillsammans tar hand om dagens planering och stöttar varandra för att ge kunden en bra upplevelse hos oss.

I arbetsuppgifterna ingår även service och reparationsarbeten.


Din profil
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning, som har några års erfarenhet som servicetekniker och nu vill ta nästa steg i din utveckling.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och utbildning inom el- och datafelsökning, diagnos och problemlösningar. Meriterande är även om du har specifikt erfarenhet och utbildning från arbete med Kia.

För att passa för rollen så ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och god problemlösningsförmåga. Du är en noggrann och plikttrogen person med hög arbetsmoral. Vi ser även att du är en positiv person, som trivs med att ha ett nära samarbete med kollegor, men samtidigt tar eget ansvar för att ge en hög kvalitet och produktivitet under din arbetsdag.

Krav för rollen är att du ska ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i både svenska och engelska, både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.


Ansökan
Hedström Bil samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB för denna roll och hänvisar samtliga frågor till Konsultchef Nathalie Jonsson via mejl, nathalie.jonsson@clwork.se eller telefon 070 - 821 53 59.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Varmt välkommen med din ansökan!


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare